Assortiment

 • Vers vlees en panklare gerechten

  Ons rundvlees is afkomstig van stieren die minder dan 2 jaar oud zijn wanneer ze naar het slachthuis gaan.  De karkassen worden nog iedere week door Noël en Dieter zelf uitgebeend, versneden en vacuüm verpakt voor een optimaal behoud van versheid en kleur.  Wij garanderen onze klanten dat ze altijd malse biefstukjes mee krijgen naar huis, gesneden naar eigen voorkeur. 

  Ook het varkensvlees wordt nog in atelier versneden en verwerkt tot panklare gerechten zoals brochetten, medaillons, ardeense steaks, cordon bleus, gehaktbereidingen, kaashamburgers, ...  Wij bieden u een gevarieerd assortiment dagelijks verse producten aan. 

   
 • Traiteurgerechten

  Traiteurgerechten zijn vandaag de dag niet meer weg te denken bij de moderne slager in de buurt.  Onze toonbank wordt dan ook grotendeels gevuld met deze 'vlug-klaar-producten'.  U hoeft ze enkel op te warmen en ... smakelijk eten! 

  Ons assortiment gaat van gehaktballetjes in tomatensaus, over lasagne en pizza's, naar quiches en kaasrollen tot spaghetti en macaroni in kaassaus. 

  Een ruime keuze dus van huisbereide opwarmgerechten, waar we iedere week variatie proberen in te brengen, tevens volgens het seizoen.

   
 • Charcuterie

  Als u binnenkomt in onze winkel, dan springt onze grote wandkoeling direct in het oog.  Een groot deel van de charcuterie wordt in eigen huis bereid: droge worst, kippenwit, hespenworst, lookworsten, fricandon, vleesbrood, kaasfricandon, gekookte beenham, boerenpastei van de chef, ontbijtspek, Frans gebraad, ... 
  De salami's en andere kookwaren kiezen wij zorgvuldig uit voor onze klanten, bij de 2 grootste vleeswarenproducenten uit België.  Alle charcuterie wordt steeds vers gesneden! 

   
 • Salades

  Dagelijks worden in ons atelier salades gemaakt.  Dit zorgt ervoor dat u steeds een ruime keuze heeft aan verse producten.  Wij proberen een zo gevarieerd mogelijk assortiment salades aan te bieden aan onze klanten, van zowel vlees als vis, telkens met huisbereide mayonaise!  

   
 • Kazen

  Aan het einde van onze toonbank bieden wij u nog een mooi hoekje kazen aan. 
  Het ruime aanbod harde, half zachte en zachte kazen uit zowel België als het buitenland, weten u zeker te verleiden! 

   
 • Conserven

  Onze conserven werden exclusief geslecteerd voor de Klasse Clubslager.  U kan ze herkennen aan ons logo!

  Wij bieden u ook een klein assortiment wijnen en frisdranken aan. 

  Onze diepvriesproducten tot slot, komen uitsluitend van Lutosa.   

   
 • Belegde broodjes

  Onze broodjes worden meermaals per dag vers gebakken, zowel de witte als bruine stokbroodjes.  Ze worden rijkelijk belegd met charcuterie, salade of kaas naar keuze en verse groentjes (sla, tomaat, worteltjes, augurk en eitje + saus). 

  • Wacht u liever niet te lang op uw broodje?  Bestel ze dan telefonisch!  Wij zorgen ervoor dat ze klaarliggen voor u.  09 357 53 67