Traiteurgerechten

Het grootste deel van onze toonbank bestaat uit huisbereide traiteurgerechten.  Dit assortiment varieert per dag en per seizoen.  Onze goedgevulde dagschotels zijn een topper, alsook de lasagne, macaroni en spaghetti! 

Vers vlees en panklare gerechten

Al van bij het begin werken wij met mannelijke runderen jonger dan 24 maand van het Belgisch witblauw ras.  Het rundvlees komt binnen in kwartieren en wordt nog iedere week uitgebeend en versneden in ons atelier.  Op die manier hebben we nog een perfecte visuele controle van de kwaliteit!  

Ook het varkensvlees wordt geleverd in grote deelstukken die dan worden versneden door Noël en Dieter.  Voor vers varkensvlees (koteletten, gebraad, hespensneetjes, …) gebruiken we “Duroc d’Olives”.  Panklare gerechten (snitzels, cordon bleu, brochetten, …) worden gemaakt van het pietrain varken.

Kip, kalkoen, lam, kalf, paard en wild tijdens het seizoen zijn eveneens beschikbaar. 


Charcuterie

Ambacht, hiermee onderscheiden wij ons van andere winkels en grootwarenhuizen! 

Een groot deel van onze charcuterie wordt in eigen atelier gemaakt: hespenworst, kalfsworst, champignonworst, vleesbrood, kippenwit, ambachtelijke boerenham, bacon, boef, boerenpastei, gekookte ham, ontbijtspek, …  En als topper onder de charcuterie: droge worst! 

Aan ieder product werd onze eigen smaak en passietoegevoegd… een meerwaarde tussen uw boterham!
Andere soorten charcuterie worden zorgvuldig geselecteerd bij onze vertrouwde leveranciers. 

De beste broodjes uit de streek!

Al verschillende keren kregen we dit te horen van onze klanten.  

Meermaals per dag worden onze witte en meergranen broodjes vers afgebakken en rijkelijk belegd met beleg naar keuze en verse groentjes.  Maandelijks voorzien we een verrassend “Klassebroodje van de maand”. 

Salades

Net zoals de charcuterie, zijn ook het grootste deel van onze salades zelfgemaakt.  Dagelijks voorzien we een assortiment van minimum 17 soorten, waar we zoveel mogelijk afwisseling in brengen.  Onze huisbereide mayonaise zorgt voor de ultieme smaak in deze vlees- en vissalades. 

Kazen

Aan het einde van onze toonbank bieden wij u nog een mooi assortiment kazen aan. 
Het ruime aanbod harde, half zachte en zachte kazen uit zowel België als het buitenland, weten u zeker te verleiden!

De conserven werden exclusief geselecteerd voor de Klasseslagers.  U herkent ze aan het logo.  Ook frisdranken, wijnen en diepvriesproducten behoren tot ons assortiment. 

+32 (0)9 357 53 67
Kluizendorpstraat 62
9940 Kluizen